Intrebari frecvente

Magazin online a produselor de papetarie si birotica destinat personelor juridice


Cum imi creez cont pe magazinul dumneavoastra?
Puteti sa va creati un cont pe magazinul nostru prin completarea tuturor campurilor ce sunt obligatorii, accesand pagina Creeaza Cont sau sa luati legatura telefonic la 0766 061 912 pentru a va creea unul dintre colegii nostrii contul in cadrul sistemului nostru pe baza adresei de E-Mail ce va apartine.


De ce nu vad preturile daca mi-am creat cont pe magazinul dumneavoastra?
Magazinul nostru este destinat exclusiv persoanelor juridice, deoarece firma este importatoare si distribuitoare la nivel national a produselor de papetarie-birotica, orice persoana juridica care si-a creat cont pe magazinul nostru trebuie sa astepte o perioada de timp scurta pentru a obtine aprobarea din partea conducerii companiei.


Ce trebuie sa fac ca sa pot comanda de la dumneavoastra?
Trebuie sa va creati un cont pe magazinul nostru prin completarea tuturor campurilor ce sunt obligatorii sau sa ne furnizati telefonic la numarul de telefon 0766 061 912 datele dumneavoastra complete ce caracterizeaza firma dumneavoastra, si anume: denumire firma, CUI, Nr.Inreg. Registrul Comertului, adresa sediu si puncte de lucru, localitatea, judetul, persoana de contact si numar de telefon.


Pot sa fac comanda prin alta metoda decat online ?
Da, se poate face comanda telefonica pentru produsele dorite, doar dupa inregistrarea firmei in baza noastra de date. Pentru intrebari, consultanta si asistenta la plasarea comenzii ne puteti contacta telefonic sau prin email.


Aveti si showroom ?
Firma noastra are showroom la depozitul firmei si totodata sediu secundar a firmei noastre S.C. ROBEN S.R.L. unde puteti vizualiza toate produsele existente.


Ce este newsletter-ul?
Este principalul mijloc de comunicare intre noi si clientii/vizitatorii nostri. Este un e-mail trimis in mod repetat la un interval de timp de zile sau saptamani, care informeaza despre ofertele speciale/reducerile de pret ce au loc pe site sau despre noutatile de interes. La newsletter va puteti abona/dezabona oricand in mod independent si automat.


De ce sa ma inregistrez la newsletter?
Periodic, ROBENPAPETARIEBIROTICA.ro iti face oferte speciale sau reduceri de pret destinate numai abonatilor la newsletter.


Am posibilitatea de a alege sa nu mai primesc newsletterul ROBENPAPETARIEBIROTICA.ro ?
Bineinteles. Abonarea/dezabonarea la newsletter se face independent si automat. Detalii despre metoda de dezabonare sunt prezente la sfarsitul fiecarui mesaj trimis de noi pentru a fi siguri ca mesajul nostru ajunge numai la cei care vor sa-l primeasca.